Info

 

Euroopan rajalla? -sivusto seuraa Turkkia, turkkilaisia ja Turkkiin liittyviä asioita ja kysymyksiä. Sivuston tavoitteena on sekä taustoittaa että tarjota ajantasaista tietoa siitä, mitä Turkissa tapahtuu ja mistä siellä keskustellaan. Haluamme tarjota uusia näkökulmia ja kertoa asioista, joista suomalainen media ei kirjoita – ja siten monipuolistaa Turkista käytävää keskustelua Suomessa. Lisäksi tiedotamme Turkkiin liittyvistä tapahtumista ja tilaisuuksista.

Sivustolla on omat Facebook- ja Twitter-tilinsä, jotka monipuolistavat palvelua ja toimivat täydentävinä viestintäkanavina (ks. yhteystiedot alla). Voit myös tilata sekä artikkeleiden että kommenttien RSS-syötteet, jotka helpottavat sivuston seurantaa.

Sivuston perustajat Anu Leinonen ja Lauri Tainio ovat opiskelleet, työskennelleet ja tehneet tutkimusta Turkissa sekä matkailleet laajasti alueella. Vuonna 2007 he olivat tekemässä Gaudeamuksen julkaisemaa Turkki – Euroopan rajalla? -kirjaa, mistä sivusto on saanut nimensä. Sittemmin Anu on luopunut kirjoittamisesta.

Helmikuussa 2011 sivusto sai kaksi uutta kirjoittajaa, kun Johanna Nykänen ja Toni Alaranta liittyivät Euroopan rajalla? -tiimiin. Johanna tekee väitöskirjaa Warwickin yliopistossa ja Toni on väitellyt tohtoriksi joulukuussa 2011 Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen verkostossa.

***

Kommentointi, palaute ja muut yhteydenotot:

Kunkin artikkelin yhteydessä on mahdollisuus kommentointiin. Kommentit ovatkin paras tapa antaa palautetta (niin risuja kuin ruusuja) yksittäisistä artikkeleista, mahdollisista virheistä, sisällöstä tai vaikka tyylistä. Kommentit joutuvat kuitenkin esitarkastukseen ja Euroopan rajalla? pidättää oikeuden olla julkaisematta tai poistaa lainvastaiset, loukkaavat tai asiattomat kommentit.

Otamme mielellämme vastaan myös muunlaista palautetta. Tiedot tapahtumista, linkkivinkit ja mielipiteet niin yksittäisistä artikkeleista kuin yleensäkin auttavat meitä luomaan sisältöä ja kehittämään sivustoa. Palaute ja yhteydenotto sivuston kirjoittajiin onnistuu lähettämällä sähköpostia Laurille (ks. yhteystiedot alla). Palautetta voi antaa myös Facebookin ja Twitterin kautta.

***

Vieraskirjoitukset:

Euroopan rajalla? haluaa tarjota foorumin myös vieraskirjoittajille, jotka osaltaan laajentavat näkökulmaa ja tuovat mukaan omat tuoreet tulkintansa Turkista ja maan kehityksestä. Vieraskirjoitus edustaa ensisijaisesti kirjoittajansa tai kirjoittajiensa kantoja eikä se siis välttämättä ole sivuston yleisen linjan mukainen. Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamaan tänne ja sinulla on sopiva aihe mielessäsi, ota yhteyttä Lauriin (ks. yhteystiedot alla) ja keskustellaan asiasta.

***

Tekijänoikeuksista ja sisällön lainaamisesta:

Euroopan rajalla? -sivuston sisältöjen (tekstit ja kuvat) oikeudet kuuluvat niiden tekijöille, ellei toisin ole mainittu. Sisältöön voi kuitenkin viitata, kunhan sen yhteydessä on selvästi mainittu alkuperäinen tekijä ja sivuston nimi ja/tai tarjolla on linkki alkuperäiseen tekstiin/kuvaan tai sivustolle. Ts. ethän esimerkiksi kopioi valokuviamme omille verkkosivuillesi pyytämättä siihen lupaa!

Epäselvissä tapauksissa tai jos haluat lainata tai käyttää täällä julkaistuja sisältöjä, ota yhteyttä Lauriin (ks. yhteystiedot alla).

***

Yhteystiedot: