huhti 102008
 

Iisalmessa liikkuvat voivat 23.4. asti käydä tutustumassa Gökçen Dilek Acayn valokuvien näyttelyyn.

Helsingissä puolestaan on tarjolla Fatih Akınin uusi elokuva Taivaan reunalla. Saksanturkkilaisen ohjaajan uutuus oli mielestäni heikompi kuin hänen läpimurtoelokuvansa Suoraan seinään. Häiritsevintä elokuvassa oli kuitenkin paikoin varsin eriskummalliset suomennokset! Omalla subjektiivisella asteikollani elokuva ansaitsi ***/*****, eli voin kyllä suositella sitä. Ohjaajan faneille tiedoksi, että ainakin vielä pari vuotta sitten Akınilla oli Istanbulissa käydessään tapana istuskella Leyla Cafessa Cihangirissa.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(ei julkaista)