Sivusto kehittyy

 Posted by on 13.8.2008  Add comments
elo 132008
 

Euroopan rajalla? -sivumme on jo yli puolivuotias ja näyttää että olemme viimein saaneet uskollisen lukijakunnankin, mistä kiitoksemme. Viimeisen kuukauden aikana sivuston päivittymiseen ovat vaikuttaneet minun ja Anun ulkomaanmatkat. Lisäksi saatan hyvinkin pian muuttaa ulkomaille, millä on varmasti ainakin tilapäisiä vaikutuksia sivustoon. Jatkossa pyrimme julkaisemaan vähintään kerran viikossa, minkä lisäksi aiomme viimein aktivoitua vierailevien kirjoittajien houkuttelemiseksi. Haluammekin jatkossa tarjota monipuolisemman kuvan Turkista ja julkaista aiheista, joista emme itse ole valmiita kirjoittamaan.

Lopuksi vielä pahoitteluni, mikäli joidenkin lukijoiden kommentteja on jäänyt julkaisematta. Kesän aikana on ollut joitain ongelmia tuon kommenttipuolen toimivuuden kanssa, mutta toivoakseni se on jo historiaa.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(ei julkaista)