Ergenekon puhuttaa maailmalla

 Posted by on 14.1.2009  Add comments
tammi 142009
 

Ergenekon-salaliitoksi kutsuttu tapaus her’ttää taas huomiota maailmalla. Viime viikolla tehdyt pidätykset ja asekätköjen löytyminen on tuonut Ergenekonin turkkilaismedian lisäksi myös maailman lehtien palstoille. Olen koonnut alle muutamia suomen- ja englanninkielisiä linkkejä aiheesta kiinnostuneille.

Aikaisemmin Euroopan rajalla julkaistua:

Taustaa:

Viimeaikaista:

Turkin kieltä osaavien kannattaa myös lukaista Hasan Cemalin tänään alkanut juttusarja Kontrgerilla, Susurluk, Sarıkız, Ayışığı ve Ergenekon notları, joka Can Dündarin aikaisemman kirjoituksen innoittamana käsittelee myös Ergenekonia edeltäneitä tapauksia.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(ei julkaista)