syys 022011
 

Turkkilaista elokuvaa on tarjolla nyt myös syyskuun puolivälissä alkavalla Rakkautta ja anarkiaa -festivaaleilla. Festivaalin Balkanize!-sarjassa esitetään Ankaraan (Ankara, güzel Ankara!) sijoittuva, Seyfi Teomanin ohjaama Bizim büyük Çaresizliğimiz (Our Grand Despair) sekä Turkin Aki Kaurismäen/Tarkovskin eli Nuri Bilge Ceylanin ohjaama Bir zamanlar Anadolu’da (Once Upon a Time in Anatolia). Festivaalin koko ohjelma löytyy täältä.

***

Teknisten ongelmien vuoksi Euroopan rajalla? on nyt ainakin toistaiseksi hieman eri näköinen kuin ennen. Katsotaan saadaanko ongelmat korjattua tai löytyisikö jostain kiva alusta, joka korvaisi vanhan.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(ei julkaista)