syys 202011
 

Euroopan rajalla? on viimein saanut oman Facebook-sivunsa. Vaikka olenkin ollut hieman Facebook-kriittinen, ajattelin, että on aika ottaa tämä kehitysaskel. Tarkoitus olisi siis luoda hieman vapaamuotoisempi areena, missä ei tarvitse kirjoittaa pitkiä tarinoita vaan voi esimerkiksi linkittää mielenkiintoisia Turkkiin liittyviä juttuja tai kommentoida lyhyesti jotain ajankohtaista asiaa. Sivu on tarkoitus pitää avoimena, ainakin näin alkuun – eli sen seinää voi lukea, vaikka ei olisikaan kirjautunut Facebookin käyttäjäksi. Mutta arvostamme suuresti sitä, että blogistamme pitävät ja sitä seuraavat kävisivät ”tykkäämässä” myös Facebook-sivuamme!

Osoite on siis: http://www.facebook.com/EuroopanRajalla

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(ei julkaista)