maalis 182013
 

Euroopan rajalla? -sivusto on palannut takaisin eloon. Eli sivusto on nyt taas periaatteessa toimintakunnossa (voimme taas julkaista uusia kirjoituksia). Vanhoja artikkeleita palauttelen hiljakseltaan ja yksitellen, koska joudun tekemään sen käsin valtavasta, yhtä pötköä olevasta tekstimassasta, jossa monet artikkelit ovat monistuneet, kappalejaosta ei ole tietoakaan, linkit ja ääkköset seonneet ja kuvat tipotiessään. Kyseinen työ on hidasta ja äärettömän tylsää.

Sivuston ulkoasu voi seuraavien viikkojen aikana vaihdella, ja toisinaan näkyvillä voi olla lähes lukukelvottomia tekstejä. Ikävintä lienee kuitenkin se, että vaikeuksien myötä kaikki lukijoiden kommentit ovat kadonneet jonnekin nettikommenttien hautausmaalle. Toivottavasti jaksatte kommentoida jatkossa ja saamme taas eloa tänne.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(vaaditaan)

(ei julkaista)